skip to Main Content

Mental sundhedsordning

Abonnements ordningen Mindcare

Fordi mental sundhed giver livet mening, glæde og værdi.

Forestil dig et arbejdsmiljø, hvor der er minimalt med misforståelser og konflikter, hvor medarbejderne samarbejder og trives med hinanden. Arbejdspladsen er fyldt med overskud og alle trives i løbet af arbejdsdagen. Du oplever at medarbejderne tager ansvar for deres mentale sundhed og glæde i løbet af dagen. De smiler og er glade og dette smitter af på deres samarbejde med borgerne og deres pårørende.

I løbet af de sidste 2 år har Covid-19 haft store konsekvenser for rigtig mange mennesker. Hverdagen har været præget af restriktioner, foranstaltninger og omstillinger. Mange sundhedsfaglige medarbejdere i sundhedsvæsenet er efterhånden i en presset situation, hvor arbejdsliv og privatliv bliver blandet sammen og hvor front personalet er drænet for energi- både mentalt og fysisk. Arbejdstilsynet anbefaler at tage hånd om det psykiske arbejdsmiljø med de ændringer i arbejdet, som COVID-19 har medført. Det er deres anbefaling at forebygge og øge den mentale sundhed.

Hos Carehelper tilbyder vi forebyggelse af mental overbelastning og stress forløb, fordi den mentale sundhed & trivsel hos sundhedspersonale er enormt vigtig netop nu.

Tilmeld din arbejdsplads vores abonnements ordning Mindcare for mental sundhed & balance i dag for kun 99,- pr. md. pr. per og få:

  • Fysisk gå-hjem-omsorgsforedrag om mental overbelastning, effektive pauser og arbejdsglæde.
  • Online helbredsundersøgelse, analyse og tiltag til forebyggelse af stress; Spørgeskema om helbred, afdækning af 15 behovsområder, mentale ressourcer, problemstillinger og muligheder.
  • Sundhedsfaglig tovholder, som støtter og guider dig.
  • Adgang til vores dygtige sundhedsfaglige rådgiver, stress coach, neuropsykolog eller socialrådgiver og få en kvalificeret online samtale.
  • Samtale om ABC mental sundhed og behov for et kærligt forløb, hvor du bliver holdt i hånden.

 

Vi tager udgangspunkt i jeres behov- vejen til bedre mental styrke og overskud begynder her.