skip to Main Content

”Det bedste ved forløbet var, at der kom den samme sundhedsfaglige person ind i vores liv og som sørgede for at vi havde det godt. Meget værdifuldt”. – Grete (pårørende)

“Det gjorde en stor forskel at have en fast omsorgsperson, som kunne tage sig lidt af vores mor, når vi var forhindret. Det gav en tryghed at vide, at hun blev passet på, fik frisk luft, spillet spil, spist lækkert mad, eller hjælp til at læse avisen. Hendes humør ændrede sig til det bedre. Jeg kan virkelig anbefale carehero til andre”. – Thomas K. (pårørende)

“Tak for din omsorg og støtte til min mand og os som familie. Min mand havde et meget fredsfyldt forløb og du hjalp os igennem med en rolig og nærværende tilgang. Jeg sidder tilbage med en følelse af glæde over at vi var sammen til sidst, -jeg havde sagt farvel og han var parat til at tage afsted. Det var meget smukt og jeg er evig taknemmelig”. – Pia Larsen (pårørende)

 

“Da Mette kom ind i min bonus mors liv, kunne jeg mærke en ro og lettelse hos os alle. Jeg oplevede at min bonus mor fik støtte, både fysisk og psykisk, hvilket tydeligt gav hende en livskvalitet i hendes sidste tid, og vi pårørende kunne koncentrere os om, hvad vi kan bedst, nemlig kærlighed og nærvær.
Jeg vil til hver en tid varmt anbefale Mette. Hun blev straks en vigtig del af hverdagen og jeg ved ikke hvad vi skulle have gjort uden hende, men vigtigst af alt, så gjorde hun den sidste tid så god som mulig for min bonusmor og skabte tryghed og forståelse for os pårørende. Tak Mette og Care Hero.” – Udtalelse fra pårørende