skip to Main Content

Har du behov for rehabilitering, rekreation eller omsorg i hverdagen?

En hverdag med overskud og omsorg

Støtte, omsorg og træning

Få tilknyttet en omsorgshjælper, som kan hjælpe med at skabe en hverdag med smil, god mad, frisk luft og aktiviteter.
Det er så lidt der skal til for at undgå ensomhed, nedsat livskvalitet og inaktivitet. Lad os skabe en hverdag fyldt med glæde og omsorg.

Omsorg og pleje til dig, som har behov for en kærlig hånd og et varmt hjerte

Hos Care Helper er vi rigtig dygtige til professionel omsorg og helhedsorienteret pleje til børn, unge og ældre mennesker. Det kan også være til dig, som har behov for at genvinde dine kræfter og humør efter en sygdomsperiode.

Vi hjælper på alle de måder vi kan, med at yde ekstra omsorg, hvor der er behov for det.

Ved behov for hjælp, omsorg og pleje kan vi tilbyde forløb, som inkluderer:

 • Fysisk aktivitet, mental stimuli og psykisk støtte.
 • Pleje og omsorg.
 • Nærende mad og sansestimulering.
 • Praktisk hjælp i hverdagen.
 • Nærvær, varme hænder og kærligt hjerte.
omsorg

1. Behovsafklaring

Vi tilrettelægger hjælpen

Inden din hjælp og støtte kan begynde, udarbejder vi en behovsanalyse på baggrund af en indledende samtale. Her spørger vi ind til dit liv, helbredshistorie, sygdomshistorie, diagnoser & symptomer, aktivitetsniveau, kommunikationsevne, mental sundhed, trivsel og ønsker til støtte, hjælp og vejledning. Vi vil også gerne kende dine personlige og fritidsinteresser. Vi er altså nysgerrige efter at vide, hvordan vi bedst kan give dig et smil på læben. Du eller dine pårørende får tilsendt behovsanalysen, som også vil indeholde forslag til pakkeforløb.

2. Det gode match

Vi håndplukker den helt rette omsorgshjælper til dig

På baggrund af behovsanalysen håndplukker vi en omsorgshjælper til dig og dit forløb. Omsorgshjælperen skal selvfølgelig leve op til dine sundhedsfaglige behov, men vi tilstræber også at finde en hjælper, som matcher dine interesser og personlighed.

Alle vores omsorgshjælpere drives af at gøre en forskel. Når vi har fundet den rette omsorgshjælper til dig og dit forløb, vil vi ringe dig op og aftale nærmere om de praktiske detaljer vedrørende dit forløb.

3. Omsorg og plejeforløb

Dit forløb opstartes

Vi tilrettelægger dit forløb ud fra dine ønsker og dine sundhedsfaglige behov. Når dit forløb opstartes vil du møde både vores daglige leder og din omsorgshjælper.

Vi kan altid kontaktes, hvis der er behov for justeringer eller behov for en snak.

Livskvalitet i hendes sidste tid

“Da Mette kom ind i min bonus mors liv, kunne jeg mærke en ro og lettelse hos os alle. Jeg oplevede at min bonus mor fik støtte, både fysisk og psykisk, hvilket tydeligt gav hende en livskvalitet i hendes sidste tid, og vi pårørende kunne koncentrere os om, hvad vi kan bedst, nemlig kærlighed og nærvær.” – Udtalelse (fra pårørende)

care_50

Vi skaber rammerne, så kærligheden til livet kan blomstre

Vi støtter hele familien og er den professionelle omsorgshjælper der kommer kontinuerligt i familien med varme hænder, kærligt hjerte og sygeplejefagligt kundskaber.

Vi administrerer og dispensere ikke medicin, men samarbejder med hjemmesygepleje og det palliative team der allerede kommer i hjemmet.

Tak for din omsorg og støtte til min mand og os som familie

“Min mand havde et meget fredfyldt forløb og du hjalp os igennem med en rolig og nærværende tilgang. Jeg sidder tilbage med en følelse af glæde over at vi var sammen til sidst, – jeg havde sagt farvel og han var parat til at tage afsted. Det var meget smukt og jeg er evig taknemmelig”.
– Pia Larsen (pårørende)

Vi lindrer, yder omsorg og fremmer livsmodet

Vi er her for at hjælpe og støtte jer og i kan derfor forvente:

 • Øget oplevelse af tryghed gennem døgnbemanding af et fast team.
 • Fleksibilitet i forhold til besøg, både frekvens og længde.
 • 24/7 standby (inkl. telefon-, sms- og mailkontakt).
 • Hjælp til at bevare overblikket over indsatser og hjælp.
 • Kontinuerlig stillingtagen til, om den rette hjælp iværksættes.
 • Faglige kompetente omsorgshjælpere der døgnet rundt kan observere og reagere på ændringer i tilstanden.
 • Lindring af gener og symptomer.
 • Mulighed for at tage individuelle hensyn og være fleksibel i den generelle pleje.
 • Tid til samtaler med hele familien, herunder støtte til den svære samtale.

Efter

 • Hjælp til koordinering med bedemand, støtte til ceremoni og begravelse.
 • Støtte til pårørende i sorgprocessen.
 • Hjælp til praktiske foranstaltninger.
care_67

Tryghed at vide, at hun blev passet på

“Det gjorde en stor forskel at have en fast omsorgsperson, som kunne tage sig lidt af vores mor, når vi var forhindret. Det gav en tryghed at vide, at hun blev passet på, fik frisk luft, spillet spil, spist lækkert mad, eller hjælp til at læse avisen. Hendes humør ændrede sig til det bedre. Jeg kan virkelig anbefale Carehelper til andre”. – Thomas K. (pårørende)

DIN INVESTERING

Smil, glæde og livskvalitet

+ 21 timer á minimum 2 timers besøg:
558 kr. i timen

En værdig hverdag i livets sidste fase

+10 – 20 timer á minimum 2 timers besøg:
638 kr. i timen

Samme sundhedsfaglige person ind i vores liv

Det bedste ved forløbet var, at der kom den samme sundhedsfaglige person ind i vores liv og som sørgede for at vi havde det godt. Meget værdifuldt”. – Grete (pårørende)

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med laegelinien, hvis behovet for læge samtale eller faglig sparring opstår. Derudover kommunens sundhedsfaglige personale.
Vi inddrager gerne tværfagligt samarbejdspartnere, som f.eks. fysioterapeut, massør, ergoterapeut, eller ernæringsterapeut.

Vi er med hele vejen fra behovsafklaring til øget livskvalitet

Med en omsorgshjælper fra Care Helper kan du trygt overlade omsorgen og plejen af din kære når behovet opstår. Vores omsorgshjælpere har en bred viden om sygdom, kriser og livets sidste faser, samt en indsigtsfuld forståelse af behovet for tryghed, ro og nærvær.

Bestil et omsorgs- og plejeforløb

Det aftalte forløb godkendes af modtager og efterfølgende sendes en faktura via mail.
Det er også muligt at betale med mobilepay.

Betingelser:

 • Indledende samtale, behovsafklaring og analyse.
 • Ved indgåelse af aftale, skal der underskrives kontrakt i forhold til opbevaring af personfølsomme oplysninger, kontakt- informationer, pakkeforløb & fakturering, ydelser, samt forventninger mm.
 • Plejeydelserne er fritaget for moms.
 • Der optages journal ved alle besøg og ved al udført pleje.
 • Omsorgshjælperen administrerer eller dispensere IKKE medicin og fralægger os alt ansvar i forhold til medicin. Hvis klienten har behov for medicin kontaktes egen læge, pårørende eller kommunal sygepleje.
 • Vi er et supplement til sundhedsvæsenet.
Ring på 42412647

Få tilskud til hjemmehospice

Privat Sundhedsforsikring – Pensionsselskab
Din sundhedsforsikring giver ofte mulighed for at få dækket 50% af udgifterne i forbindelse med pasning af døende i eget hjem eller ved akut kritisk sygdom. Forsikringsselskabet kan være behjælpeligt med mere information om dette.

Sygeforsikring Danmark
Hvis du er medlem af Danmark, kan du få ca.12.000 kr. i tilskud til terminal pleje. Husk, at der skal foreligge erklæringer fra egen læge/hospital. Egen læge skal stemple og underskrive den fremsendte faktura fra Carehelper og dermed godkende, at Carehelper har været brugt til et terminalt forløb. Sygeforsikringen er behjælpelig med mere information om dette.