skip to Main Content

Glow up forløb

Du har en følelse af at være mental overbelastet, sover dårligt om natten og er drænet for energi i løbet af dagen. Du kan ikke koncentrer dig og husker dårligt, du mærker en uro i kroppen og ved bare dybt inde i din kerne, at du er beregnet til noget mere og noget andet i dit liv. Men du kan ikke finde derhen og har behov for en kærlig hånd til at komme videre i dit liv.

Lad mig introducere; Et 12 måneders personligt udviklingsforløb i Care lederskab for kvinder, der er klar til mere power, udstråling og livskvalitet.

Glow up forløbet er til dig, som ikke vil nøjes i livet

Med Care- og forandringsmentor
Mette Junge Grüttner

Må jeg spørge dig om:

 • Kan du mærke dig selv?
 • Er du stolt af din krop?
 • Føler du dig lækker?
 • Kender du dine grænser?
 • Vil du være ressourcestærk?
 • Lære om feedback mekanismer?
 • Viser du din sårbare og modige side?
 • Mestre mindfulness og være blid mod dig selv?

Vær ærlig- hvordan har du det?

Jeg vil også gerne være ærlig overfor dig

Meningen med livet er ikke at du bare skal overleve dagen, være en skygge af dig selv, knokle r*ven ud af bukserne eller brænde dit lys i begge ender, uden næring til dig selv, tid til din familie eller din egen personlige udvikling.

Du har mere gemt i dig. Det kan lade sig gøre at have tid til dig selv, dine hobbyer, kreativiteter, en balance i work life og opnå den følelse af frihed, som du drømmer om.

Du er nemlig kommet til denne jord, fordi du har en dybere mission, som du kan mærke kalder – måske uden helt at vide, hvad den faktisk vil dig. Og den mission kan du kun udfolde ved at leve et liv, hvor familie og arbejde går op i en højere enhed. Og hvor alt, hvad du foretager dig, stemmer overens med dine indre værdier og ønsker i livet.

Jeg kalder det Care forandringslederskab

Du ved, at du er skabt til noget mere og skal arbejde med din mentale tilstand, fysiologi, adfærd og handlemønstre. Og du er klar til at tage din krop, dit lederskab og dit bidrag til næste niveau. 

Hej, jeg er så glad for at se dig her!

Fordi det betyder at du gerne vil bryde ud af dine vaner, mønstre og tilstand af stress og udvikle dig. Nu er du KLAR.

Du ved måske godt, hvad der skal til for at være ressourcestærk, men du sidder fast i en dårlig spiral og kan ikke komme ud af den. Du har gode intentioner, men udskyder at tage vare om dig selv og din sundhed. Du har ingen handlekraft og afventer. Måske fordi du ikke kan overskue at komme i gang (igen) og er faret vild.

Du har viljen og lysten, men har behov for en samarbejdspartner, som kan tage dig i hånden og guide dig på vej.

Hvad er frihed for dig?

Hvilken følelse længes du efter?

Har du nogle fysiske begrænsninger eller udfordringer?

Hvordan har du det og hvordan vil du gerne have det?

Hvad drømmer du om at opnå?

Lad os hjælpe dig

Mit team og jeg er her for at hjælpe dig med at få mere glow, mental, psykisk, spirituel & fysisk sundhed. Målet for os er at garantere dig, at være ressourcestærk, hvor du mærker friheden, lykken, gnisten og nærvær til dig selv og livet.

Fordi Glow up forløbet tænder din indre gnist og dermed mere lykke og mening i dit liv. Du vil opleve en forskel i dit sind og sjæl og vil mærke at jo bedre du er til at tage vare om dig selv og din gnist, jo flere drømme vil gå i opfyldelse.

Forløbet inkluderer:

 1. Diagnosticering og perspektiv af nuværende tilstand af mentale ressourcer. Se dig selv gennem en linse og tage aktiv stilling til de områder du ønsker at fremme eller acceptere dem som de er.
 2. Trin for trin forløb, som tager dig kærligt i hånden.
 3. Akut support.
 4. Ugentlige live gruppe kald. Du bliver tilknyttet en lukket facebook gruppe Glow up, hvor du forventes at være aktiv deltager.
 5. Hver uge har du mulighed for at stille spørgsmål til vores ekspertrådgivere.

Mulighed for at deltage på vores Care Camp 2 gange om året.

Hele Glow up består at 3 grundsøjler

Moduler

 • 7  moduler med indsatser og handlingsanvisninger i Care forandringslederskab med fokus på at blive bedre til at udnytte hverdagens mellemrum, fordybelse i sindet og åbne sjælens skattekiste.

Online live møder

 • Online Live møder med henholdsvis fokus på Care og forandringsledelse, transformations mentoring & spændende gæstelærere.

Samhørigt fællesskab

 • En støttende gruppe af ligesindede sjælfulde kvinder, der er på helt samme rejse som dig og står klar med hep og sparring.

Glow up er både individuelt og et fællesskab

Forløbet kan tages i dit eget tempo, der er ingen slutdato og du kan forblive medlem i så langtid, du ønsker.

Langtidsholdbar

Forløbet giver resultater her og nu og i fremtiden. Det er nøje designet til at give både kortsigtede – og langsigtede resultater.

Det foregår i dit tempo, mit team og jeg hjælper dig med at tage personligt lederskab, så du udnytter dine ressourcer strategisk og smart. Du skal kunne overskue det selv i en presset hverdag.

Tilgængeligt og alsidigt

Du får viden, øvelser og et fællesskab, som styrker din mentale sundhed og kroppen.

Forløbet er let, tilgængeligt og brugbart i hverdagen. De giver mere end de koster.

Du vil opnå at få mere energi og større mental og bevægelsesfrihed, end inden du gik i gang med forløbet.

Enkelt

Du bliver guidet trin for trin.

Forløbet er designet, så det er simpelt og let at implementere i hverdagen og vi følger kontinuerlig op for at sikre din fremgang.

Intentionen med forløbet er, at du opnår at kunne trække vejret bedre, bevæge dig mere og føle dig friere både mentalt, psykisk, fysisk, socialt og spirituelt.

Glow up pakkeforløb

Ressourcer tilrådighed

 • Individuel Care coaching.
 • 7 moduler – se oversigt over indhold her ( Oversigt over modulerne )
 • Lukket gruppe med ligesindet.
 • Ugentlige implementeringskald.
 • Ugentlige fysiske træninger
 • Træningsvideo.
 • Meditation og lydfil med visualiseringsrejse.
 • E-bøger.
 • Arbejdsark (worksheets).
 • Optagede samtaler.
 • Opfølgning og evaluering.

Hjælp

 • Live kald hver anden uge: Gæstelærer
 • Live kald hver anden uge: Care coaching og sundhedsfaglig strategi og rådgivning.
 • E-mail support.
 • SMS og chat beskeder.
 • Online bibliotek.

Undervisningsteam

Jeg har samlet et spændende tværfagligt team af sygeplejerske, socialrådgiver, personlig træner og fysioterapeut.

Kvinden bag Glow up

Mette Junge Grüttner etablerede i 2019 omsorgsbureaet Carehelper. Mette har en faglig baggrund som personlig træner, sygeplejerske, kandidat grad i sundhedsfremmende adfærd og stress reducerede tiltag fra RUC, samt en NLP coach udd. Derudover videreuddannet indenfor spiritualitet, hjernetræning og stressrådgivning.

I over 20 år har hun arbejdet med sygdomsforløb og rehabilitering. Undervist på Sygeplejerskeuddannelsen Københavns Professionshøjskole, samt arbejdet som udviklings- og risikomanager i mange år i sundhedsvæsenet.

Min garanti til dig er at du får mere tilbage end du investere.

Jeg er med dig hele vejen og du har altid mulighed for at kontakte mig for individuelle spørgsmål. Min fornemmeste opgaver er, at du lykkes med forløbet og dine mål – og jeg vil derfor gøre en stor indsats for at guide dig.

Din sundhedsfaglige rejseguide

Mette Junge Grüttner

Taknemmelighed, kærlighed og transformation

Forløbet er kun en begyndelse til et kendskab til din indre og ydre sundhed. Det er lidt som at køre bil uden GPS og ikke kende vejen. Det kræver mod og sårbarhed at slippe kontrollen og slippe gamle vaner og mønstre. Jeg er din co-pilot og ved hvilke stop vi skal tage på vejen hen til destinationen. Men det er dig som holder dine hænder på rattet og kører bilen. Og måske bliver det nødvendigt at finde en anden vej end motorvejen.

Jeg ønsker dig alt det bedste og håber at lære dig bedre at kende i Glow up